Boris.bg/Sunrise
Ако имате просторна къща, работна икономка и чистачка за пример, написаното тук не е за Вас. Вие смело можете да си позволите да направите частно парти за рождения си или имен ден и у Вас и няма да се наложи да търсите наемането на заведение или зала за партито. Най-много да потърсите само помощ за кетъринга, за да се оформи купона до нивото на луксозен прием.

Ако обаче не сте от "голямото добро утро" и искате да поканите приятелите, роднините, съучениците и колегите си, за да отбележите заедно Вашия празник, то най-добрия начин е да наемете почасово скромно, уютно заведение за частното Ви парти. Това няма да е тежък прием, а весело и непринудено тържество. Купон на задушевно и уютно място. Място, където да пиете и пеете весели песни без притеснение. Място, където да проявите празничното си парти настроение и да отбележите рождения си ден или имения си ден, семейния празник, празника по случай завършване, дипломиране или абитуриентско изпращане, както и с каквото си поискате, без да Ви пречат непознати хора, с подаръци, торта, свещички, шампанско, богата трапеза, песни и танци, речи и пожелания. Място за празнични изненади, клоуни, балони и веселие.

Такова място е бистро Boris.bg/Sunrise.
Бистро Boris.bg/Sunrise отвън Бистро Boris.bg/Sunrise частно парти
Залата на бистрото е добре климатизирана и с отлична вентилация, а персоналът в заведението е усмихнат и приветлив. Заведението е подходящо за до максимум 30 човека. Кухнята на бистро Boris.bg/Sunrise е много добра и с богато меню, питиетата в този ресторант са истински и качествени. Менюто е с разнообразни салати, мезета, интересни аламинути, топли предястия и десерти на много разумни, ниски цени. Всичките вкуснотии от менюто могат да бъдат поднесени на Вашето частно тържество и като плата от хапки, плата от топли предястия или плата от сандвичи, без да има промяна в цената. Списъкът с напитките съдържа всякакъв род алкохолни и безалкохолни напитки и би задоволил любителите на уиски, водка, джин, ром, българска ракия, вино и бира. Цената на целите бутилки от различните видове бели и червени вина и на българските и вносни твърди алкохолни напитки може да бъде договорена. Срещу допълнително заплащане може да се добави и украса на заведението, подходяща за обстановката на партито, която да бъде направена от специализирана фирма, освен ако не решите сами да украсите залата. Музиката, разбира се, може да бъде каквато пожелаете. Озвучаването на заведението е просто идеално за Вашия купон. Въпреки че пространството на залата не е голямо, то позволява местата за сядане да бъдат преаранжирани, така че да се обособи дансинг за бурни танци.

Побързайте, сега е времето да се обадите и да договорите дата за Вашето частно парти или купон за роджен ден, имен ден или друг повод, и най-важното – можете да се договорите за приемлива цена по Вашия джоб!

Бистро Boris.bg/Sunrise се намира на адрес:
София, ул. "Княз Борис I" 111
+359 88 5832556 vCard