Boris.bg/Sunrise
Ако имате просторна къща, работна икономка и чистачка за пример, написаното тук не е за Вас. Вие смело можете да си позволите да направите частно парти за рождения си или имен ден и у Вас и няма да се наложи да търсите наемането на заведение или зала за партито. Най-много да потърсите само помощ за кетъринга, за да се оформи купона до нивото на луксозен прием.

Ако обаче не сте от "голямото добро утро" и искате да поканите приятелите и/или роднините си, за да отбележите заедно Вашия празник, то най-добрия начин е да наемете почасово скромно, уютно заведение за частното Ви парти. Това няма да е тежък прием, а весело и непринудено частно парти. Парти на задушевно и уютно място. Място, където да пиете и пеете празнични песни без притеснение. Място, където да проявите празничното си парти настроение и да отбележите рождения си ден, имения си ден, семейния празник, празника по случай завършване, дипломиране, изпращане на абитуриент, годеж, пенсиониране, раждане, появата на първолак, студент, войник, както и с каквото си поискате, без да Ви пречат чужди хора, с подаръци, торта, шампанско, богата трапеза, песни и танци, речи и пожелания. Място за празнични изненади, клоуни, балони, и празнични пожелания.

Такова място е бистро Boris.bg/Sunrise.
Бистро Boris.bg/Sunrise отвън Бистро Boris.bg/Sunrise частно парти
Залата на бистрото е добре климатизирана и с отлична вентилация, а персоналът в заведението е усмихнат и приветлив. Заведението е подходящо за до максимум 30 човека. Кухнята на бистро Boris.bg/Sunrise е много добра и с богато меню, питиетата в този ресторант са истински и качествени. Менюто е с разнообразни салати, мезета, интересни аламинути, топли предястия и десерти на много разумни, ниски цени. Всичките вкуснотии от менюто могат да бъдат поднесени на Вашето частно тържество и като плата от хапки, плата от топли предястия или плата от сандвичи, без да има промяна в цената. Списъкът с напитките съдържа всякакъв род алкохолни и безалкохолни напитки и би задоволил любителите на уиски, водка, джин, ром, българска ракия, вино и бира. Цената на целите бутилки от различните видове бели и червени вина и на българските и вносни твърди алкохолни напитки може да бъде договорена. Срещу допълнително заплащане може да се добави и украса на заведението, подходяща за обстановката на партито, която да бъде направена от специализирана фирма. Музиката, разбира се, може да бъде каквато пожелаете. Озвучаването на заведението е просто идеално за Вашия купон. Въпреки че пространството на залата не е голямо, то позволява местата за сядане да бъдат преаранжирани, така че да се обособи дансинг за бурни танци.

Побързайте, сега е времето да се обадите и да договорите дата за Вашето частно празненство или парти, и най-важното – можете да се договорите за приемлива цена по Вашия джоб!

Бистро Boris.bg/Sunrise се намира на адрес:
София, ул. "Княз Борис I" 111
+359 88 5832556 vCard