Boris.bg/Sunrise
Наближава рождения Ви ден и както понякога в забързаното ежедневие се случва, се сещате в последния момент за организиране на парти. Решавате, макар и късно, да празнувате рождения си ден не в къщи, а на място, където ще се насладите по-добре празника - в малко уютно заведение, ресторантче с вкусни ястия, където Вие и гостите ще получите обслужване и ще изпълнят всяко от желанията Ви за храна и напитки, вместо цяла вечер Вие да бъдете в ролята на обслужващ и да не се чувствате като на празник. Всъщност, единственото, с което наистина Ви се занимава и искате да свършите, е да подберете и пуснете лично любимата си музика.

Такова заведение в центъра на София е бистро Boris.bg/Sunrise.
Бистро Boris.bg/Sunrise отвън Бистро Boris.bg/Sunrise частно парти
Ресторантчето се намира на "ул. Княз Борис I" в централната част на София. Въпреки, че обикновено има места за паркиране, имайте предвид, че е в пределите на столичната синя зона. За хората, които предпочитат да пътуват с метро - метростанция "Сердика" е буквално на броени метри.

Заведението е перфектно за рождени дни, юбилеи и събития за 15-25 човека, много добре климатизирано, с отлична вентилация, с много добра кухня и сравнително ниски цени. Прекрасно място за скромно парти за рожден ден с нисък бюджет. В менюто на заведението има интересни ястия, които се приготвят по уникални рецепти, създадени от екипа на заведението, въпреки, че не липсват и съвсем традиционните блюда, като например пържени картофи, пържоли и всякакви мезета. Не се колебайте да опитате което и да е от тези ястия - със сигурност ще Ви харесат и накарат да се върнете отново.

Озвучаването е едно от най-добрите за такова скромно заведение - изпълващ кристален звук от прекрасна озвучителна уредба марка JBL, като може да гледате и видеоклипове или концерти. Персоналът на ресторанта може да размести мебелите така, че да се обособи и място за танцуване.

Управата на заведението е склонна на споразумения от всякакъв тип. Може да Ви бъде приготвено от кухнята и бара всичко - и храната и напитките и дори тортата да бъде поръчана от заведението по Ваш избор, според Вашите желания. Можете и да си донесете тортата, поръчана и приготвена примерно в някоя бутикова сладкарница. Можете да си организирате и празненство за рожден ден без храна - само с напитки и музика. Евентуално можете да си организирате дори и празник само с храна, без напитки. Дори бихте могли и да платите само използване на терена, без да поръчвате предварително нищо от заведението (въпреки, че това най-вероятно би излязло и най-трудоемко и в крайна сметка финансово не особено изгодно за Вас). Всички тези опции се уточняват и се постига споразумение предварително, преди датата на Вашето парти.

Обадете се и заявете Вашето парти за рождения Ви ден!

Бистро Boris.bg/Sunrise се намира на адрес:
София, ул. "Княз Борис I" 111
+359 88 5832556 vCard