Boris.bg/Sunrise
В разгара на кризата сме, дано някак да успяваме да отбелязваме подобаващо празниците си. Дано, дано, ама надали биха отговорили повечето хора. Надали, ама нали все пак се чувстваме млади - искаме да се веселим и трябва да използваме всеки повод за парти - веднъж се живее. А поводи - колкото щеш - юбилей, годишнина, празник, фирмено парти за сплотяване на колектива (сиреч "тиймбилдинг" - групово организирано напиване), частно парти. Поводи винаги има - завършване на училище или университет, навършване на пълнолетие, първа заплата, последна заплата (пенсиониране), ергенско парти, моминско парти, футболна победа и какво ли още не, само да има купон. Да, но какъв купон, като няма достатъчно пари? Е, да, това е всеобщ проблем, но ако човек има желание и с малко пари може да си спретне едно хубаво купонче, частно парти с нисък бюджет на достъпно място, където да се наслади на празника. Има такова място - бистро Boris.bg/Sunrise е малко уютно заведение, ресторантче с вкусни ястия, в центъра на София, където гостите получават перфектно обслужване и им се изпълняват желанията за храна и различни напитки и коктейли от бара. Всъщност, единственото, с което наистина е нужно предварително да бъде подготвено, е да бъде подбрана любимата музика на цялата компания.
Бистро Boris.bg/Sunrise отвън Бистро Boris.bg/Sunrise частно парти
Ресторантчето се намира на "ул. Княз Борис I" в централната част на София. Въпреки, че обикновено има места за паркиране, имайте предвид, че е в пределите на столичната синя зона. За хората, които предпочитат да пътуват с метро или да прекаляват с алкохол - метростанция "Сердика" е буквално на броени метри.

Заведението е перфектно за сбирки и купони от около 20 човека, много добре климатизирано, с отлична вентилация, с много добра кухня и сравнително ниски цени. Прекрасно място за скромно парти с нисък бюджет. В менюто на заведението има интересни мезета за бира и вино, които се приготвят по уникални рецепти, създадени от готвачите на заведението, въпреки, че не липсват и съвсем традиционните блюда, като например пържени картофи, салати и всякакви други мезета. Не се колебайте да опитате което и да е от тези хапвания - със сигурност ще Ви харесат и накарат да се върнете отново.

Озвучаването е едно от най-добрите за такова скромно заведение - изпълващ кристален звук от прекрасна озвучителна уредба марка JBL, като може да гледате и видеоклипове или концерти. Персоналът на ресторанта може да размести мебелите така, че да се обособи и място за танци.

Управата на заведението е склонна на споразумения от всякакъв тип. Всички необходими храни, салати, мезета могат да бъдат приготвени от кухнята, а напитките сервирани от бара. Може да си организирате частното или фирмено парти без храна - само с напитки от бара и музика. Евентуално можете да си организирате дори и празник само с храна, без напитки. Дори бихте могли и да платите само използване на терена, без да поръчвате предварително нищо от заведението (въпреки, че това най-вероятно би излязло и най-трудоемко и в крайна сметка финансово не особено изгодно за Вас). Всички тези опции се уточняват и се постига споразумение предварително, преди датата на частното парти.

Обадете се и заявете дата за Вашето частно или фирмено парти!

Бистро Boris.bg/Sunrise се намира на адрес:
София, ул. "Княз Борис I" 111
+359 88 5832556 vCard