Boris.bg/Sunrise
Хубаво е да има празници! Още по-хубаво е да се събереш с колеги и приятели!

Ако фирмата Ви е голяма и има пари един луд, голям вечерен банкет не Ви мърда, но ако фирмата е по-дребна, а колегите са и приятели, а фирмата не е от най-богатите, то трябва да се ориентирате към по-скромно фирмено парти. Парти на по-задушевно, по-уютно местенце. Място, където да пиете и пеете коледни песни без притеснение. Място, където да проявите коледното си, новогодишното си и празничното си парти настроение, с каквото си поискате – с Дядо Коледа, Снежанка, джуджета, подаръци, шампанско, богата трапеза, песни и танци. Място за коледни и новогодишни изненади, коледари, сурвакари, баница с късмети и размяна на коледни и новогодишни пожелания.

Такова място е бистро Boris.bg/Sunrise.
Бистро Boris.bg/Sunrise отвън Бистро Boris.bg/Sunrise частно парти
Залата на бистрото е добре климатизирана и с отлична вентилация, а персоналът в заведението е усмихнат и приветлив. Заведението е подходящо за до максимум 30 човека. Кухнята на бистро Boris.bg/Sunrise е добра и с богато меню, питиетата в този ресторант са истински и качествени. Менюто е с разнообразни салати, мезета, интересни аламинути и топли предястия на много разумни, относително ниски цени. Всичките вкуснотии от менюто могат да бъдат поднесени на Вашето фирмено тържество и като плата от хапки, плата от топли предястия или плата от сандвичи, без да има промяна в цената. Списъкът с напитките съдържа всякакъв род алкохолни и безалкохолни напитки и би задоволил любителите на уиски, водка, джин, българска ракия, вино и бира. Цената на целите бутилки от различните видове бели и червени вина и на българските и вносни твърди алкохолни напитки може да бъде договорена. Срещу допълнително заплащане може да се добави и украса на партито, която да бъде направена от специализирана фирма, освен ако не решите сами да украсите залата, а ако не сте претенциозни може да се възползвате от традиционната семпла новогодишна украса на заведението. Музиката, разбира се, може да бъде каквато пожелаете. Озвучаването на заведението е просто идеално за Вашия купон. Въпреки че пространството на залата не е голямо, то позволява местата за сядане да бъдат преаранжирани, така че да се обособи дансинг за бурни танци.

Побързайте, сега е времето да се обадите и да договорите дата за Вашето фирмено новогодишно тържество или коледно парти, и най-важното – можете да се договорите за приемлива цена по Вашия джоб!

Бистро Boris.bg/Sunrise се намира на адрес:
София, ул. "Княз Борис I" 111
+359 88 5832556 vCard